• 16.04.2019.

Sastanak sa predsjednicom Farmaceutske komore Srednjobosanskog kantona

Zajednički stav i zaključak sa sastanka je da samo planiranim i zajedničkim aktivnostima svih farmaceuta u FBIH možemo mijenjati i uticati na promjene veoma teške pozicije magistara farmacije u Federaciji BiH.


Na održanoj Skupštini Komore magistara farmacije Srednjebosanskog kantona dana 27.03.2019.godine za  predsjednicu je izabrana mr.ph. Iva Naimkadić kao i novi članovi Upravnog odbora. S tim u vezi predsjednica Prim.mr.sci. Zahida Binakaj,mr.ph. u prostorijama Komore magistara farmacije FBiH dana 04.04.2019.g. održala je sastanak sa magistrom Naimkadić. U prijateljskom i kolegijalnom razgovoru razmijenjene su informacije o aktivnostima koje se provode na nivou Federalne komore  kao i  aktivnostima koje planiraju sprovoditi magistra Naimkadić sa novoizabranim članovima Upravnog odbora.Zajednički stav i zaključak sa sastanka je da samo planiranim i zajedničkim aktivnostima svih farmaceuta u FBIH možemo mijenjati i uticati na promjene veoma teške pozicije magistara farmacije u Federaciji BiH. 

Komora magistara farmacije FBiH želi sretan i uspješan rad novoizabranoj predsjednici, članovima Upravnog odbora i svim  ostalim kolegama Komore magistara farmacije Srednjobosanskog kantona. 


Zadnje dodano ...

Korisni linkovi